Δελτίο Τύπου – Αλλαγές στο πρόγραμμα του 9ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση «Δυτική Ελλάδα: Πύλη Ανάπτυξης»

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις αλλαγές που έχουν προκύψει στο πρόγραμμα του 9ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση «Δυτική Ελλάδα: Πύλη Ανάπτυξης», το οποίο θα διεξαχθεί στις 5 και 6 Φλεβάρη στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα:

  • Η συνεδρία «Αγροτική Ανάπτυξη και Παραγωγική Ανασυγκρότηση» μετατίθεται και τελικώς θα διεξαχθεί, αντί για Δευτέρα, την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου και ώρα 14:30-17:30στο χώρο του Τερματικού Σταθμού Β1 στο Νέο Λιμάνι της Πάτρας.
  • Η διεξαγωγή της συνεδρίας «Πολιτιστική Κληρονομιά, Τουρισμός και Αθλητισμός» θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα (Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, 14:30-17:30), αλλά σε διαφορετικό χώρο. Μεταφέρεται από το χώρο του Τερματικού Σταθμού Β1 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΟΛΠΑ, στο Νέο Λιμάνι παραπλεύρως του Τερματικού Σταθμού Β1.

 

google map

Υπενθυμίζουμε ότι η είσοδος και η συμμετοχή στις εργασίες του Συνεδρίου είναι ελεύθερη για όλους και δεν απαιτείται η επίδειξη της πρόσκλησης.